Image Alt

My Pet

Αγόρι αδέσποτα σκυλιά

Αγοράκι αγκαλιάζει αδέσποτα σκυλιά όταν νομίζει ότι κανείς δεν τον βλέπει

Αν και για πολλούς, το να χαϊδέψουν και να αγκαλιάσουν αδέσποτα σκυλιά, θα ήταν λίγο ριψοκίνδυνο, ένα μικρό αγόρι ήταν αρκετά γενναίο ώστε να πλησιάσει δύο αδέσποτα που είδε στον δρόμο και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές και να τους δώσει πολλές αγκαλιές και αγάπη, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο.

Ο μικρός έδειξε την αγάπη του σε αδέσποτα σκυλάκια

Αγόρι αγκαλιάζει αδέσποτα σκυλιά

Ο Ιμπραήμ, ένα αγόρι στην Τσετσενία, δείχνει πόσο άνευ όρων μπορεί να είναι η αγάπη ενός παιδιού. Ο μικρός κατευθυνόταν προς το σχολείο όταν εντόπισε τα δύο αδέσποτα στο πεζοδρόμιο. Έτσι, αντί να συνεχίσει να περπατάει, αποφάσισε να τους πει ένα γεια με τον πιο τρυφερό τρόπο. Στο βίντεο φαίνεται να παίρνει τον χρόνο του με τα κουτάβια, αλλά αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να φύγει.

Όμως καθώς πηγαίνει να φύγει, στέκεται ακίνητος για ένα δευτερόλεπτο. Δεν μπορεί να συγκρατήσει άλλο την έλξη από τα σκυλιά και σπεύδει κατευθείαν πίσω σε αυτά, αγκαλιάζοντας και χαϊδεύοντας τους τετράποδους φίλους του.

Το βίντεο έγινε viral, αγγίζοντας τις καρδιές πολλών ανθρώπων, ενώ το αγόρι δέχτηκε επαίνους από αγνώστους και φίλους. Μια φίλη της οικογένειας, δήλωσε ότι το βίντεο αντικατοπτρίζει το πραγματικό πνεύμα του αγοριού, την ανιδιοτέλεια και τη γενναιοδωρία του. “Είναι ένα πολύ ευγενικό αγόρι”.

Δείτε επίσης: Αεροδρόμιο Σαν Φρανσίσκο: Η πρώτη γάτα θεραπευτής

Τα παιδιά φοβούνται τα σκυλιά, εξαιτίας των ενηλίκων

Τα παιδιά συνήθως φοβούνται τα σκυλιά, εξαιτίας των ενηλίκων δίπλα τους, οι οποίοι δημιουργούν φόβο, μίσος και επιθετικότητα στα παιδιά για τα ζώα.

Η φοβία για τα σκυλιά είναι απίστευτα συχνή. Συνήθως προκαλείται από μια αρνητική εμπειρία με ένα σκύλο, ιδίως κατά την παιδική ηλικία, αλλά δεν περιορίζεται σε μοχθηρές επιθέσεις. Ένα υπερδιεγερμένο κουτάβι μπορεί να έχει πηδήξει, δαγκώσει ή γρυλίζει το άτομο, προκαλώντας του ένα αίσθημα δυσφορίας.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πολλοί γονείς προειδοποιούν τα παιδιά να μην πλησιάζουν ξένα σκυλιά – και για καλό σκοπό – η φαντασία ενός παιδιού σε συνδυασμό με την έλλειψη κατανόησης της συμπεριφοράς των σκύλων θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ολοκληρωμένη φοβία των σκύλων.

Αν και η κυνοφοβία μπορεί να είναι σοβαρή, είναι εξαιρετικά αντιμετωπίσιμη, είτε με λίγη δουλειά με έναν επαγγελματία είτε με πιο συνηθισμένες και θετικές αλληλεπιδράσεις με κουτάβια όλων των μεγεθών.

Αν και οι γονείς θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από απρόβλεπτους κινδύνους, δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τα σκυλιά είναι επίσης φίλοι. Σύμφωνα με έρευνες, τα ζώα μπορούν να διδάξουν στα παιδιά πολλά για την ενσυναίσθηση και την υπευθυνότητα.

Επίσης τα κατοικίδια μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του στρες και μπορούν ακόμη και να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες. Από τη μείωση του άγχους και των συναισθημάτων μοναξιάς έως την οικοδόμηση μιας συμπονετικής κατανόησης των αναγκών του άλλου,

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Βελγικό Μαλινουά εντυπωσιάζει με τα κόλπα του στο skateboard

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο MyPet.gr, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Για αστεία βίντεο με κατοικίδια που θα σας φτιάξουν την ημέρα, ακολουθήστε μας στο Instagram ή εγγραφείτε στο Youtube κανάλι μας.

Η ομάδα του MyPet σας βοηθάει να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή με το κατοικίδιό σας, μέσα από πρακτικές συμβουλές φροντίδας.

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed