Image Alt

My Pet

Οι Timon και Pumba

Ένα νέο ζευγάρι Timon και Pumbaa μόλις γεννήθηκε

Δύο απρόσμενοι φίλοι δημιουργήθηκαν! Μπορεί ο ιδιοκτήτης ενός τσιουάουα και ενός γουρουνιού να συνελήφθη, για κατηγορίες που δεν σχετίζονται με βία σε ζώα, όμως αυτό γέννησε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Ένα νέο ζευγάρι Timon και της Pumbaa είναι εδώ..

Αν και συνήθως δεν συνιστάται να ζουν μαζί σκύλοι και χοίροι, η σχέση του Timon και της Pumbaa αποτελεί αναμφίβολα μια εξαίρεση.

Το προσωπικό αντιλήφθηκε αμέσως το ισχυρό δεσμό αυτών των δύο, ειδικά όταν η Pumbaa όντας αρκετά… ευγενική επέτρεπε στον Timon να κάνει βόλτα πάνω στην πλάτη της

 

Οι Timon και Pumba

Ο Pumbaa χρειάστηκε ιατρική φροντίδα, την οποία το καταφύγιο δεν μπορούσε να παράσχει, έτσι στράφηκε στους ειδικούς και επικοινώνησε για βοήθεια. Εκεί τους δόθηκαν όλοι οι απαραίτητοι πόροι ούτως ώστε το δίδυμο των Pumbaa και Timon να μην χωρίσει. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες το ζευγάρι έχει βρει ήδη το νέο του σπίτι.

Δείτε ακόμα:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο MyPet.gr, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Για αστεία βίντεο με κατοικίδια που θα σας φτιάξουν την ημέρα, ακολουθήστε μας στο Instagram ή εγγραφείτε στο Youtube κανάλι μας.

Η ομάδα του MyPet σας βοηθάει να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή με το κατοικίδιό σας, μέσα από πρακτικές συμβουλές φροντίδας.

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed