Image Alt

My Pet

Καυτή άσφαλτος: Κίνδυνος για τα πέλματα του σκύλου

βρείτε τον ιδανικό σύντροφο με την βοήθεια του σκύλου;

Δυσκολεύεστε να βρείτε τον τέλειο σύντροφο; Βαρεθήκατε τις υπηρεσίες γνωριμιών που δεν λειτουργούν και τα ραντεβού στα τυφλά με άτομα με τα οποία δεν έχετε τίποτα κοινό; Πριν «αποσυρθείτε» από την αγορά, θυμηθείτε ότι έχετε πάντα τον σκύλο σας. Το να ζητήσετε τη βοήθεια του πιστού σας συντρόφου, θα μπορούσε να αποδειχθεί η καλύτερη κίνηση για να βρείτε τον τέλειο ή την τέλεια για σας σύντροφο!

Καταλαβαίνουν πότε δύο άνθρωποι ταιριάζουν

Εάν τα σκυλιά μπορούν να μυρίσουν καρκινικά κύτταρα στους ανθρώπους, να ανιχνεύσουν βόμβες και να εντοπίσουν χαμένους ανθρώπους, σίγουρα θα μπορούν να βρουν το τέλειο ταίρι για σας. Οι σκύλοι ζουν σε έναν κόσμο, που κυριαρχεί το ένστικτο. Είναι πιο ευαίσθητοι στα ένστικτα τους από τους ανθρώπους. Οι σκύλοι μπορούν να «διαβάσουν» την ενέργεια ενός ατόμου. Καταλαβαίνουν πότε οι ενέργειες δύο ανθρώπων ταιριάζουν.

Εμπιστευτείτε το ένστικτο του σκύλου σας

Σε ένα πείραμα που διεξήχθη στο Cesar’s Dog Psychology Center στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια, συνδέθηκαν μετρητές καρδιακών παλμών τόσο σε ανθρώπους όσο και σε σκύλους. Οι οθόνες μέτρησαν τις φυσιολογικές αντιδράσεις όταν οι σκύλοι και οι άνθρωποι συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Οι σκύλοι αντέδρασαν πολύ νωρίτερα από τους ανθρώπους. Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσδιορίσουν την χημεία με άλλους ανθρώπους είναι επειδή, οι άνθρωποι γενικά δεν ακολουθούν τα ένστικτα, βασίζονται στην ευφυΐα ή στα συναισθήματα.

Φυσικά, δεν μπορείτε να τοποθετήσετε καρδιομόνιτορ σε πιθανούς συντρόφους, γι’ αυτό ακολουθείστε τέσσερις προτάσεις για το πώς ο σκύλος σας μπορεί να γίνει ο καλύτερος προξενητής σας.

Οι σκύλοι «μαγνήτες» για τους συντρόφους

Το να βγάζετε τον σκύλο σας σε δημόσιους χώρους αυξάνει τις πιθανότητές να συναντήσετε κάποιον που αγαπάει εξίσου τους σκύλους. Μια έρευνα που διεξήχθη από το American Kennel Club επιβεβαιώνει ότι οι σκύλοι μπορούν να γίνουν μαγνήτες για τους συντρόφους. Σύμφωνα με τη μελέτη, το 46% των γυναικών θα σταματούσε και θα μιλούσε σε οποιονδήποτε έχει ένα χαριτωμένο κουτάβι και το 58% των ανδρών είπε ότι ένα κουτάβι είναι ένας αλάνθαστος μαγνήτης.

Τα πάρκα για σκύλους είναι πιο «κοινωνικά» από τα μπαρ

Τα πολυσύχναστα πάρκα σκύλων είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για να γνωρίσετε κάποιον νέο άνθρωπο. Στο πάρκο σκύλων, είστε παρέα με άλλους σαν εσάς. Εάν οι σκύλοι σας τα πάνε καλά, το πιθανότερο είναι ότι θα κάνετε μια νέα γνωριμία. Ωστόσο, εάν οι σκύλοι σας δεν συμπαθήσουν ο ένας τον άλλον, μάλλον χάνετε τον χρόνο σας.

Selfie με το σκύλο σας

Αν ψάχνετε για έναν σύντροφο που θα αγαπάει τους σκύλους όπως και εσείς, ενημερώστε τους επίδοξους συντρόφους αναφέροντας το πάθος σας για τους σκύλους στα κοινωνικά δίκτυα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία με το σκύλο σας ως φωτογραφία προφίλ. Αυτό στέλνει ένα μήνυμα στους ενδιαφερόμενους ότι εσείς και ο σκύλος σας πάτε πακέτο.

Καυτή άσφαλτος: Κίνδυνος για τα πέλματα του σκύλου

Ποιες ράτσες είναι ελκυστικές για το αντίθετο φύλο

Σύμφωνα με την έρευνα, η κορυφαία ράτσα σκύλου που προσελκύει γυναίκες είναι τα:

  • Γκόλντεν Ριτρίβερ
  • Λαμπραντόρ ριτρίβερ
  • Τσιουάουα
  • Κανίς
  • Λαγωνικά.

Η κορυφαία ράτσα σκύλου που προσελκύει τους άνδρες είναι:

  • Γερμανικός ποιμενικός
  • Γκόλντεν Ριτρίβερ
  • Λαμπραντόρ Ριτρίβερ
  • Χάσκι
  • Γαλλικά Μπουλντόγκ.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο MyPet.gr, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Για αστεία βίντεο με κατοικίδια που θα σας φτιάξουν την ημέρα, ακολουθήστε μας στο Instagram ή εγγραφείτε στο Youtube κανάλι μας.

Η ομάδα του MyPet σας βοηθάει να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή με το κατοικίδιό σας, μέσα από πρακτικές συμβουλές φροντίδας.

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed